Om Fanola

Som en av världens vackraste städer anses Venedig vara en av de största konststäderna i Italien och Europa.

År 2005, under en tid där kosmetiska produkter och parfymer influerade staden, bestämde en grupp frisörer att de behövde ett nytt utbud av innovativa nyanser av livliga och energiska färger.

De sökte hjälp hos Pettenon Cosmetics, en industrigrupp som specialiserat sig på professionell hår- och hudvård. Deras erfarenheter av forskning och utveckling för det specifika behovet i marknaden med stor vikt på hänsyn till sina kunders värderingar, gjorde det möjligt för dem att utveckla sin passion i en original skapelse för presentationen på marknaden. Målinriktad, beslutsamt och djärvt samarbete mellan det nybildade teamet av entreprenörer, forskare, tekniker, hårexperter, konstälskare och framförallt frisörer, lades grunden till det nya italienska hårfärg-varumärket som skapats speciellt för frisörer av frisörer. En innovativ hårfärgsrevolution föddes.

Idag har varumärket lyckats förbli relevant på dagens hårvårdsmarknad genom att ständigt ställa frågor genom nationell och internationell forskning medan de tittar på bransch-personer, influenser, stylister och mångfalden av fansen
för att ge stöd till sin produktpositionering som nu har spridit sig över 5 kontinenter i 64 länder och över 5000 växande salonger som står bakom den.

Varumärket representeras i Sverige och Norge av HCHC-gruppen med marknadsföring och distribution via Hairstuff i Sverige AB. Det växande popularitet bland slutanvändarna gör att varumärket växer allt större i Skandinavien.

För mer information, kontakta Hairstuff i Sverige AB. E-post: info@hairstuff.se – Tel: 0660-431 100.

Kontaktuppgifter

Fanola Sverige
Idbyn 308, 891 96 Arnäsvall
Telefon: 0660-43 11 00
Orgnr: 556381-8086

Vill du bli återförsäljare?

Kontakta Fanola, klicka här.

Press & media

Ett konto måste registreras för att få tillgång till sidorna Press & Media.

Skicka oss dina uppgifter, klicka här.