ÄKTA VARA 

Tack vare unika, innovativa
& effektiva produkter

blir Fanola alltmer eftertraktad av produktmedvetna konsumenter. Fanola Sverige består inte av enbart enkel försäljnings affärsverksamhet utan av en omfattande organisation med kunniga tekniker, produktutvecklingsenhet, marknadsenhet, support och serviceenhet och ständigt kunskapshöjande aktiviteter för att tillgodose kundernas höga krav.

Förutom det, är miljön och hållbarhet högst prioriterade mål. Genom bl.a. effektivare distribution, effektivare lager, val och återvinning av förpackningsmaterial, smarta leveransalternativ, fortsätter Fanola Sverige med ett sömnlöst miljöarbete för en bättre miljöutveckling.

Garantier
& ansvar

Det är fler webbshoppar och butiker som säljer Fanolas produkter i Sverige idag. En del av dessa produkter saknar ursprung eller tillverkad för andra marknader än den skandinaviska och säljs av handlare som saknar grundläggande förutsättningar för en anständig försäljning av Fanolas produkter.

Fanola Sverige tar avstånd från samtliga produkter som har importerats in i den svenska marknaden på inofficiella vägar och avsäger sig allt ansvar för sådana produkter.

fanolaofficial.se är konsumenternas enda officiella försäljningsplattform i Sverige som kan garantera produkternas äkthet. I all försäljning genom fanolaofficial.se ingår hjälp och support från Fanolas egna produktkunniga tekniker.

Distribution av Fanolas produkter till företag (B2B) sker via Hairstuff i Sverige AB